Wie of wat is AFAS?

 

AFAS Software is een softwareleverancier in België waarvan het hoofdkantoor in Nederland is gelegen. AFAS staat in de top 10 van beste werkgevers van Great Place to Work. We hebben een hele sterke identiteit die zich laat beschrijven met onze kernwaarden: betrokkenheid, vertrouwen, duurzaamheid en optimisme.

Zo werken we ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs en vooral: vol passie voor onze klanten.

 

Dit is AFAS

Bij AFAS leveren we bedrijfssoftware. Sexy he?!

Die software is vooral onmisbaar voor ieder bedrijf. Want wie wil er nu niet meer tijd besteden aan de core business in plaats van aan administratieve taken? Met onze slimme automatisering maken we bedrijfsprocessen eenvoudiger. Dat doen we met behulp van onze bedijfssoftware die onder andere boekhouding, HR-beheer en projectmanagement omvat. Zo kunnen organisaties zich concentreren op hun expertise en genieten van een welverdiende pauze.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid heel serieus. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers, wat ook blijkt uit ons certificaat van Great Place to Work. En via de AFAS Foundation investeren we (veel!) geld in projecten die de gezondheidszorg, het onderwijs en de samenleving ten goede komen. Als bedrijf hebben we verder veel aandacht voor milieu en duurzaamheid.

Kom via onderstaand filmpje nog beter te weten wie we zijn en wat we doen:

Zo was ons laatste AFAS Uitje

Ben jij er volgend jaar ook bij?

Wij hebben vertrouwen in je

Een van onze kernwaarden is vertrouwen. Wij vertrouwen erop dat je als medewerker in het belang van AFAS handelt. Daarmee heb je ook meteen onze enige regel te pakken. We hebben namelijk geen personeelshandboek of protocollen.

Wil je iets declareren? Als het onder 100 euro is, dan wordt je declaratie meteen goedgekeurd. Wil je verlof inplannen? Dan wordt dat automatisch goedgekeurd. Want we vertrouwen erop dat je het goed geregeld hebt met je eigen werk en je team.

Daarnaast houden we ook van transparantie. Je mag bijna alles zien. Van klachten die binnenkomen tot hoe alle individuele afdelingen presteren. Heb jij een goed idee? Dan hoef je daar niet eerst 3 maanden een plan voor uit te schrijven. Als het goed voelt, dan doen we het gewoon. Blijkt het achteraf toch niet zo goed te werken? Jammer dan, maar we hebben het in ieder geval geprobeerd.

Met de basis zit het wel goed

En anders horen we graag wat er beter kan.

Lunch & alles eromheen

De lunch is heel geliefd bij collega's en gasten. We streven naar een gezonde lunch met voldoende keuze voor iedereen. Heel de dag kan je vers fruit nemen op je afdeling. Net als verse thee en lekkere koffie. Onze chef-kok Marijke legt ons iedere dag in de watten.

Goede hard- en software

Bij AFAS werk je met goede hard- en software. Geen sprake van een verouderde versie van Office of een laptop die altijd traag is. Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan doen. En ook nog eens veilig. Daarom blijven we daar ook in investeren.

Hybride werken

De pandemie dwong alle medewerkers van AFAS om fulltime thuis te werken. Gelukkig is dit goed mogelijk. Vandaag heeft iedere medewerker vaste thuiswerkdagen (vastgelegd in onze software). Thuis of op kantoor, jij bepaalt zelf wat het beste werkt. Wij hebben vertrouwen in jou.

De maandelijkse kantoordag

Iedere maand komen alle medewerkers bij elkaar in ons Clubhuis in Kontich. De kantoordag bestaat uit kennis delen met elkaar, maar er is ook ruimte voor overleg en inspiratie. Rond 15u30 verzamelen we in ons inpandige theater en daar krijgen we van onze directeur Machiel een maandelijkse update. We sluiten de kantoordag rond 17u af met een borrel en hapje in ons restaurant.

Slim werken, hard genieten

We doen graag leuke dingen met elkaar!

Team- & goed-doen uitje

Als team krijg je ieder jaar een halve dag om iets leuks met elkaar te doen. Tijdens de andere helft van die dag doe je in team iets goeds voor je medemens.

Inspiratiedagen

Met het hele AFAS-team gaan we ieder jaar net voor de zomer op inspiratiedagen. Die dagen staan voor inspiratie, dichter tot elkaar komen en even ontspannen.

AFAS-uitje

Onze Party Squad organiseert jaarlijks het welbekende AFAS-uitje voor alle medewerkers en hun partner. Dit is hét moment van het jaar waar je bij moet zijn.

Pas jij bij ons?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures