Baanbrekende Werkgever

AFAS Software is een van de Baanbrekende Werkgevers van 2023. Ontdek hier wat van AFAS een Baanbrekende Werkgever maakt.

Dit is AFAS

AFAS België is een bedrijf dat staat voor enthousiasme, transparantie en een positieve bedrijfscultuur. Dat zijn voor ons de ingrediënten om aangenaam te werken én om uitstekende bedrijfssoftware te ontwikkelen. Met die software streven we ernaar om alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Met heel het team hebben we uiteindelijk als doel om onze 12.000 klanten en meer dan 2,1 miljoen gebruikers efficiënt te laten werken.

Wat AFAS een Baanbrekende Werkgever maakt

Bij AFAS kiezen we bewust voor een mensgerichte omgang met de medewerkers. Onze bedrijfscultuur is gericht op een sterk samenhorigheidsgevoel. En daarom spreken we bij AFAS niet van een kantoor, maar van een Clubhuis. Die mensgerichte cultuur is ook terug te vinden in de manier waarop AFAS het hybride werken organiseert. Het is de goede sfeer die de mensen naar het Clubhuis doet komen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om van thuis uit te werken. Ons devies is: 'Werk met gezond verstand en in het belang van AFAS'.

De medewerker staat centraal bij AFAS, niet de klant. Want wanneer een medewerker zich gewaardeerd voelt, dan zorgt die vanzelf goed voor de klanten. We gaan er dus van uit dat tevreden medewerkers zorgen voor de beste resultaten.

 

AFAS als Baanbrekende Werkgever in het nieuws

De drie pijlers waar we op inzetten

Er zijn drie pijlers waar een Baanbrekende Werkgever op inzet. Bekijk hieronder waar AFAS actief op inzet.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij AFAS België werken ondertussen meer dan 50 enthousiaste collega's. Doordat steeds meer organisaties met onze software werken, zoeken we ook steeds meer nieuw talent om ons team te versterken. Heb jij zin om in een team terecht te komen dat vol enthousiasme, met lef en met 100% inzet aan de slag gaat? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures.

Of benieuwd naar slimmer werken?

Wij helpen je graag je bedrijfsprocessen te automatiseren. Ontdek in onze brochure wat onze ERP-software inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.